Inloopspreekuur dominee Deelstra

Tot nu toe houd ik iedere week een ‘spreekuur’ in zowel Creil als in Espel. In overleg met het moderamen van de kerkenraad zal dit vanaf 1 maart alleen nog in Creil zijn. Daarvoor zijn verschillende redenen.

In Espel voel ik mij meer gast, in Creil meer gastheer.
In Espel kan ik niet altijd in dezelfde ruimte zitten, omdat er ook anderen van het gebouw gebruik maken. Op zichzelf is dat helemaal niet erg, maar daardoor voel ik mij in Creil vrijer. Daar staat altijd de consistorie volledig tot mijn beschikking.
In de praktijk wordt niet vaak gebruik gemaakt van het inloopspreekuur. Ik ben daarom meestal bezig met andere werkzaamheden. Als ik de ruimte in Espel verlaat, kan ik geen laptop in de zaal achterlaten, omdat het een algemene ruimte is. In Creil kan dat wel. Dat werkt dus meer praktisch. Er zijn nog wel een paar argumenten, maar voor mij persoonlijk is dit de belangrijkste.

Dus: per 1 maart kunt u mij op maandag en op dinsdag van 13:00 uur opzoeken in de kerk van Creil. Als regel bezoek ik vanaf 14:00 uur leden van onze gemeente op. Uiteraard dan zowel in Espel als in Creil.

Graag tot ziens,

Met vriendelijke groet,
Ds. Taede Deelstra
M 06-1948 9103

Share
Share
Share