Dit jaar is het veertig jaar geleden dat Elvis Presley overleed. Nog altijd is hij voor velen een inspiratiebron. “We herkennen allemaal wel iets in zijn succes en in zijn tegenslagen”, zegt predikant Fred Omvlee. “Het is een laagdrempelige manier om het over de echte dingen van het leven te hebben.”

Fred Omvlee neemt ons mee door het leven van Elvis, zijn opkomst en ondergang als artiest maar ook Elvis’ geloofsleven komt aan bod. Elvis zong tijdens zijn leven vele Gospels; het was zelfs zijn favoriete muziek!

Aan de hand van beelden en muziek laat Fred Omvlee ons de “andere kant” zien van de zanger die één van de grootste artiesten aller tijden werd.

Zondag 12 november 2017

PKN kerk Espel

Aanvang dienst 16.00 uur

Voorganger ds. Fred Omvlee

Dominee te land, ter zee en in de cloud | Geestelijk Verzorger #Defensie | #Elvis-dominee @elviskapel | www.top2000kerkdienst.nl

 Na afloop gezellig napraten onder het genot van een drankje.

 Van harte welkom!

 Annie, Ina, Ineke & Henk

Share