Tfull_house_img_7732op 2000 kerkdienst Espel

Op zondag 18 december vindt er een Top2000-kerkdienst plaats in De Ducdalf. Deze kerkdienst haakt aan bij de traditionele Top 2000 van NPO Radio 2 .

 

mijn-kerkNummers met inhoud

In de Top2000 staan veel nummers met inhoud: nummers die emoties teweeg brengen, kippenvel geven en herinneringen oproepen. Sommige nummers gaan expliciet over geloof of God, zoals ‘What if God was one of us’, van Joan Osborne. Andere blijken bij nadere beschouwing te gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost.

Wat is er nou mooier dan in een kerkdienst samen te luisteren naar de mooiste nummers uit de popgeschiedenis? Daarom organiseren we in Espel een Top2000 kerkdienst. Het initiatief hiervoor is genomen door een vijftal enthousiaste gemeenteleden.

 

Internetkerkmijn-kerk_transparant_achtergrond

De Top2000-kerkdienst is een idee van internetkerk MijnKerk.nl, waar vorig jaar ruim 40 kerken door het hele land aan meededen. Internetkerk MijnKerk.nl is een pioniersplek van de Protestantse Kerk in Nederland en bestaat sinds 2013. Maandelijks bezoeken zo’n 7000 mensen MijnKerk.nl.  Doel van MijnKerk.nl is om mensen te inspireren en te troosten via een website en de sociale media met herkenbare verhalen uit het gewone leven.

Full House

Medewerking wordt verleend door de coverband Full House. Full House bestaat uit zes enthousiaste muzikanten, het merendeel is afkomstig uit Espel. Full House zorgt ervoor dat elk feest in een swingend spektakel veranderd! Tijdens de Top2000-kerkdienst gaat het vooral om de inhoud van de nummers, de band ziet daarom dit optreden als een grote uitdaging.

 

Datum:            Zondag 18 december 2016

Voorganger:   Ds. T. Salakay

Thema:           “Deel je leven”

Aanvang:         16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur, Full House speelt nummers uit de eigen setlist)

Bij binnenkomst is er koffie en thee verkrijgbaar.

Waar:              De Ducdalf, Westerrand 38, 8311 AN Espel

 

Na afloop van de dienst is de bar geopend om gezellig na te praten.

Zie ook: www.mijnkerk.nl/TOP2000    of  www.top2000kerkdienst.nl

top2000-poster-dec2016-eh-v3

Share