help_neededZondag 16 oktober is het Wereldvoedseldag. Ter gelegenheid hiervan willen we goederen inzamelen  (Voorheen oogstdienst). De goederen zijn bestemd voor de actie van Saskia Fontijn. Zij woont in Creil en wil kerstpakketten uitdelen aan de minder bedeelden. Zij kan nog wel wat spullen gebruiken. Het maakt niet uit wat, als de houdbaarheidsdatum nog maar even goed is. Ook aardappelen, uien, wortelen etc. zijn van harte welkom.

Helpt u ook mee?!

Inzameling voor Creil en Espel: De goederen kunnen gebracht worden op zaterdag 15 oktober van 15.00 uur tot 17.00  bij de Ontmoetingskerk te Creil en kerkgebouw Una Sancta in Espel.

Bent u op deze dag niet in de gelegenheid dan kunnen de goederen ook zondag 16 oktober meegenomen worden naar de kerk of gebracht worden bij Jessica Faber, Koning Radboudlaan 17 in Creil en Marian van Keulen, de Wieken 16 in Espel.

Alvast bedankt namens de Diaconie!

Share